logo

Продажба на Bauer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bauer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bauer

0,11 KW, 380 VAC, 850/ 8.2 : N1/N2

Motor ( For Cross Travel Motor )

1657870-1 / TYPE G23-10/DK94-241K

Менувач мотор

171Z4628

ELECTRIC MOTOR BRAKE PAD

173L1377

210V/DC

173N567000

BS02-34V / D04LA4-Тов / СП Црв опрема мотор

1746372

Motor 3 PHASE 300 W 0.98 A Speed: 1330 rpm.

1878721-17

motor, type BF40-74/DXE09SA4/C2-SP,kW1,1, 58 KG

188F220800

Поттикне опрема мотор BG05-11 / D04LA4

188G263700

Црв опрема мотор BS02-38H / D04LA4 / СП

188J422300

GEAR MOTOR FLAT,P=4 KW N: 40.5 RPM=H3 400V 50CPS

BF50-74/DXE11SA4/RL/C2-SP

Рамен насочена мотор со заслон

188M692100 BF10-04/D08LA82-S/ESX010A5 Ausführung entspricht der Art.-Nr.: 170N4583.

0.063/0.25 S3-25/75% kw S3, 15/60min, 400Y/YV, 700/2800 min, 50Hz, 0.55/0.7A, IP 65 IM H1, CLP 220 380 420 VAC, 5.0 Nm, 0.11A

188M693200 BF30-05/D09XA82-S/ESX010A9 Ausführung entspricht der Art.-Nr.: 170N4614

0.20/0.80kW/s, n2 6,0/24/min, 400Y/Yv, n1 700/2800/min, 50HZ, cos 0,60/0,89, 1.05/1.85A, CLP 220, 380...420 V AC 10Nm 0,11A

2B-70-13-26-02

for BF70Z-14/D11 MA4-TF

393 080

филтер

393051

filter elements1

5298-090

печат заптивка

60O 65S

oil burner nozzles

60O 75S

oil burner nozzles

60O60S

oil burner nozzles

63391-090 FOR 28.2-55SZ. 75 BAR

вентил главата резервни делови

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ