logo

Продажба на Bauer Kompressoren во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bauer Kompressoren со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bauer Kompressoren

014121

празнење вентил

10875-RAL9006

цилиндар D36

58258

цилиндар 88

81409

влезниот вентил

FCC 5 PROPORTIONAL VALVE:1 TO 2 PER MODULE; VALVE UNIT MAX. 2 MODULES TYPE:HIGH PRESSURE-PROPORTIONA

Точност: ± 1% Мерен опсег: од 5 до 400 бари Регулатор на притисок: од 5 до 400 бари Снабдување со електрична енергија: 24 V, 2,5 мин. по канал Филтер: 25 mm Димензии: 200 x 200 x 200 mm Прибл. тежина: 12 kg (1 модул)

N15816-KD

Клипот прстен во собата 2 фаза клипот прстен во собата за Бауер P3W # 524-3188-2 / 42

N2817 

UNIMAM полнење црево 1м DN5; PN425; L1m; fluoropolymer

N28355-20

(Bauer-Kompressoröl; Synthetik;20 Liter)

N4158-KD

клипот прстен во собата

N4206-KD

Клипот прстен во собата клипот прстен во собата за Бауер P3W # 524-3188-2 / 42

N4670

трска вентил

N5920

комплет печат; Клипот прстен во собата за Бауер P3W # 524-3188-2 / 42

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ