logo

Продажба на Baugh-Weedon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baugh-Weedon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baugh-Weedon

LUMAZON DUAL ULTRAVIOLET AND WHITE LIGHT

dual Ultraviolet and White light LED inspection hand lamp battery powered and supplied with fitted NiMh rechargeable batteries complete with battery charger.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ