logo

Продажба на Baumüller во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baumüller со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baumüller

00102126

DS-BL-тахометер линија 15 m

00239542

GEBERL.12 / 15 POL.SCHLEPPF.10M ТИП: енкодер кабелски систем: преведување, Sincosgeber

00426170 DSG 56 S 35

мотор + ПРИКЛУЧОК преведување КАБЕЛ

01104

SCHRAUBKAPPE D0 E18

01243.

Terminal board 35-120qmm 440A

01424

D02-strip cover

01495.

Uni-busbar carrier 60mm, 3-pin. 60mm, 3-pin

01498.

D-RIDER PROTECTION BASE D02 3pin. 63A / 400V 36mm

01573.

end cover 3 pole

01623

bus 12x10, 360A (450 at 85 ° C), 2.40m

01687

D01 / FUSE 6A gL

01693

D02 / FUSE 50A gL

01717

D0 SLEEVE PASS APPLICATION 6A

01722

D0 SLEEVE PASS APPLICATION 50A

295505 TACHO GHTS 42

( 'S брзинометар со приклучок за прикачување веќе не lieferbar.Grund е прекин на приклучок преку denLieferanten. Како замена тахометарот се користи со терминал-лента конектори.)

3.9493.02 / 00246753 502079

Interface Controller

303648

400 V 279-279 A 103-103 kW 2450-3000 min Err. 310 - 230 V 3,7-2,8 A F IP 23 Baugr. FEU

32477.

BUSBAR ADAPTER

32655

BUSBAR ADAPTER 1 TS

424399

Тачо GHTS 46

501287 TACHO GHTS 42

Тачо GHTS 42 Zolltarifnr: 85013100;. Тежина во кг / ME: 1.058 ECCN: N; AL: N; PREF: Не,. UL: DE

501288

сензор конектор Zolltarifnr: 85366990;. Тежина во кг / ME: 0.025 AL: N; PREF: Не,. UL: трета земја

630.3

Operating hours counter

79663

Side Guards for cover strip

93.178.1343

мотор

97207465

(Ersatzmotor DS 71K 25)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ