logo

Продажба на Baumann во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baumann со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baumann

099581.1010

LM 50x26x10 / 10 Miniflex

MM-14K-S-15H-9H

FLEX COUPLING

MM8K 300 5893

baumann flex coupling

MM-8K-S-9H

FLEX COUPLING

MM 30K 099241

редуктор

099042

СПОЈКА

6110695

спојката

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ