logo

Продажба на Baur во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baur со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baur

411+017 PGK 110 HB

Висок напон тест

415+042 DPA 75 C

Баур Ölprüfigerät

IEC 156 II FUR DPA 75

Тест брод - Идентификациски. 415-566

KFM 3000 obsolete

Целосно автоматско содржина на вода мерење тест опрема

PGK 80

dielectric strength tester

PGK110

Висок напон тест во собата PGK 110 HB

ULB 30

приемник

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ