logo

Продажба на Bauser во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bauser со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bauser

608

Напон: 10-50 VDC

631.2.001 EM45*45MM 194-253V AC 50HZ

РАБОТНО ВРЕМЕ

632.3 230 VAC 50 HZ

Механичкото време СПРОТИВЕН

632A.2/08

Hour meter ORCA 50_CONTROL PANEL

656

24V hour meters

661.6 230 VAC

RELAY време часовникот

825.1.24.000

Батерија заштитува

REF11FY95216PR

Ser.120-08

TYPE 852 48V DC

Bauser Diam. 52mm 4LED заштита индикација Emy СПОРЕД во 50082 / IP65

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ