logo

Продажба на Baykon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Baykon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Baykon

1042

loadcell

BP 002

exproof loadcell

BP 0043

exproof loadcell

BP042

loadcell

BP002-3 KG

Single point load cell

BR1101 t

1.000 KG KAPASİTELİ COMPRESSION LOADCELL Özellikler : 1000 kg kapasiteli Çelik Yapı IP68 Koruma sınıfı

BR1102,2 t

2.200 KG KAPASİTELİ COMPRESSION LOADCELL Özellikler : 2200 kg kapasiteli Çelik yapı IP68 koruma sınıfı

BX 11 MB V.005

DIGIT LED DISPLAY RS-485 MODBUS RTU RS-232C,I/O:2/4

LM-232 (M0006343)

indicator converter card for RM100 20 CAL input LM-232

MX08 AD

Дигитални оптоварување ќелија предавател

MX08 DP

Повеќеканален систем

MX08 IO

Повеќеканален систем

MX08 PB

Повеќеканален систем

RX100-485

indicator

TX12

Индустриски електронска оптоварување ќелија предавател

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ