logo

Продажба на Bcs во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bcs со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bcs

CNX100

loadcell

JUNCTION BOX

Assambled во кутија aliminum, (2 кај, 1 излез), две PG7 стеги за товар клетки кабел, и PG11 клешта за излез кабел, (димензии по ограден dwg. A-4262), (дијаграм жици е прикажано во ограден dwg. A-4263)

M748-TA

TUNDISH ВОЗИЛОТО Вага Систем на, со цел NO: M748-TA / D-UA / м-р-S1 + XPS-E TUNDISH ВОЗИЛОТО Вага Систем на микропроцесор базиран ИНДИКАТОР 5VDC, 7-сегменти LED дисплеј, 14 MMS висока, црвено, се собраа во една алуминиумска кутија, RS232C сериски излез, Profibus тип конвертор XPS-E

M748

Дигитален покажувач на микропроцесор-базирани

Model CNX-100

BCS компресија оптоварување клетки

type CNX-100

BCS компресија оптоварување клетки

model CN-150

оптоварување клетки компресија

model CNX-30

BCS компресија оптоварување клетки

type COP08DP

апарат микропроцесор-базирани

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ