logo

Продажба на Bd во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bd со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bd

385100

BD Q-Syte Самостојна

394501

BD Connecta stopcock со BD Q-Syte

364893

Носителот, 13mm и дијаметар од 16мм

600-1002-1-3-G10-100-1-000

 ПРИТИСОК СЕНЗОР

DMP343 (code 100-0100-3-5-100-300-1-000)

притисок предавател

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ