logo

Продажба на Bd Sensors во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bd Sensors со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bd Sensors

110-1500-1-5-100-F00-1-000

Пренесувач на притисок

110-4000-1-5-100-100-1-000

Притисок предавател DMP 331, влез 0 ... 400 mbar

111-1002-3-3-M00-300-1-000

Pressure transmitter DMP 331, measure: absolute

18.601

ПРИТИСОК ПРЕДАВАТЕЛИ

26.60 C

1 .3 бар ... 4 ... .20 mA 12 ... .36 VDC

26.600 G-1002-R-1-5-M00-300-1-000

pressure transmiter, 10bar, 2 wire, 4-20ma

26.600 G-1002-R-4-5-100-300-1-000

OEM притисок предавател 26600 G

26.600G-4001-R-1-5-100-200-1-000

OEM притисок предавател 26600 G Влез: 0 ... 4,0 бар Мерење: релативна Ел. Излез: 4 ... 20 mA / 2-жица снабдување: 8 ... 32 VDC Снабдување + 1 снабдување - 2 Екран: заземјување на заштита: IP65 Машинско Врска:. G1 / 2 "EN 837 печат: FKM Специјална изведба: Стандардна nameplate: БДС GmbH Nameplate - Позиција: Стандард Точност: ± 0.5% # FSO IEC 60770 Ел. Врска: Машки и женски приклучок ISO 4400

30.600 G

OEM ПРИТИСОК ПРЕДАВАТЕЛИ

470-S010-E-8-M00-M00-1-1-2-000

screw-in pressure transmiter capacitive ceramic sensor,

470-Z030-1-3-100-M00-1-1-2-000

screw-in pressure transmiter capacitive ceramic sensor, 0 to -30mbar, 4-20ma/2-wire, 0.35 percent accuracy, male and female plug iso 4400, g1 1/2 din 3852 mechanical connection with viton (fkm) seals

600-1002-1-2-880-100-1-000

(Druckmessumformer DMP 457)

600-1603-1-2-880-100-1-000

(Druckmessumformer DMP 457)

600-2503-1-2-880-100-1-000

(Druckmessumformer DMP 457)

600-4003-1-2-880-100-1-000

(Druckmessumformer DMP 457)

600-6001-1-3-G10-200-1-000

Stainless Steel pressure transducer

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ