logo

Продажба на Bdat Hauschildt во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bdat Hauschildt со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bdat Hauschildt

1100559283

РОБОТ случај / 100% полиамид ЗЗП жолта ROLL ФОРМА 400 mm EN 16 см / 1 единица = 1 ролна = 3,3 кг = 45 m x 16 cm, минимум 9,9 кг, 3,3 кг во слоеви образецот на барањето треба да биде

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ