logo

Продажба на Bdc Sensor во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bdc Sensor со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bdc Sensor

ALS10/4609AKS-B

брзина сензор

DC12/500

5-30V> 3mA, 4mm Freq.1kHz, Temp-25 / 70grad

DC4/4600LA

Цилиндрични ATEX Индуктивни сензори МЕТАЛ HOUSIN

DC12/4600A

Цилиндрични ATEX Индуктивни сензори МЕТАЛ HOUSIN

DC30/4600A

Цилиндрични ATEX Индуктивни сензори МЕТАЛ HOUSIN

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ