logo

Продажба на Becker во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Becker со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Becker

00900016300

ANPRESSFEDER T3.16-64

02000026100

KOLBEN U4.70

034223

VALVE, SAFETY HP POS: 1 OF PAGE 7 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

071382

RING, LIP POS: 16 OF PAGE 11 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

072940

O-RING, 32 X 2.5 POS: 13 OF PAGE 11 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

096210

RING, LIP POS: 14 OF PAGE 11 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

125547

gasket, POS: 21 OF PAGE 6 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

129933

PISTON, ASSY POS: 15 OF PAGE 11 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

147168

gasket, POS: 10 OF PAGE 6 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

149128

gasket, POS: 19 OF PAGE 6 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

153702

VALVE, LP SUCTION/DISCHARGE ASSY POS: 18 OF PAGE 6 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

158100

VALVE, HP & S.D ASSY POS: 16 OF PAGE 7 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

158795

VALVE, SAFETY POS: 26 OF PAGE 11 FOR LOAD BREAKER RECIPROCATING AIR COMPRESSOR TYPE: SV 600/40 S/NO: 167-1988 KKS CODE: BAX 10 AN 001

50600026200

GROBABSCHEIDER U4.100-0-160

54900026100

DICHTUNGSSATZ U4.70/4.100

84040207000

филтер за касета за воздух

90133000004

КАРБОН ВАНЕС

90133300004

Јаглен лизгачот сет (4 парчиња) WN124-032 KDT / KVT 2100/3100

90133400007

Ламели (сет вкл. 7 компјутери.)

90135200007 MODEL NO:WN124-161

BECKER VACUUM PUMP CARBON PALETTE

906544

прстен за дихтување

90665700000

Waelzlager NU205 И GBB30

90950500000 (stock)

FILTERPATRONE 90950500000

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ