logo

Продажба на Beckhoff во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beckhoff со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Beckhoff online catalog beckhoff.png
Beckhoff online catalog beckhoff.pdf

производи од марката Beckhoff

09 15 000 6125

Кримп КОНТАКТ (позлатен машки)

100670

KL2622 2-канален реле излезен терминал 230 V AC, 2 А, лебдат направи без електрична енергија контакти, 4-жица

101010

Busendklemme

101850 M1400-003

32 битен дигитален влез / излез модул, 24 V DCIMAX = 500 mA алуминиумска обвивка 24 Влезови /8 излези

101860 M1400-004

32 битен дигитален влез / излез модул, 24 V DC IMAX = 500 mA алуминиумска обвивка 32 Влезови / 0 резултати

119430

KL1408 8-канален дигитален влезен терминал за 24 V DC, IEC 61.131-2, тип 3, филтер 3.0 1-wire технологија

119440

KL2408 8-канален дигитален излезен терминал 24 VDC, 0.5 A, 3 A вкупното струја, 1-wire технологија

120073

KL9186 Потенцијални дистрибутер терминал со 8 терминал поени на 24V DC контакт моќ

120074

KL9187 Потенцијални дистрибутер терминал со 8 терминал поени на 0V DC моќност контакти

120963

KL2404 4-канален дигитален излезен терминал 24 VDC, 0.5 A со обратна поларитетот заштита, 2-жица технологија

121077

KL5151-0050 Inkremental-кодер-интерфејс 2 * 32bit А, Б-Spur

126436

BK9103 PROFINET автобус за до 64 Bus (со интегриран 2-канален Switch)

AM8023-0E00

Сервомоторот 400-480 VAC ABS 1.2 NM 8000 вртежи во минута

AS1030-0000

степер мотор

AX 2020

дигитален variator

AX2006−0000−0000

Компактен дигитален серво засилувач, номинална струја 6 А,

AX2020-0000-0000

Компактен дигитален серво засилувач, номинална струја 20 А, Шипки / SSI, аналогни интерфејс, може да интерфејс, Линија филтер интегриран

AX2020-B900-0000

Дигитален серво засилувач

AX5103-0000-0000

SERVODRİVB 1-оската 100-480 V 3A ETHERCAT

BK 9000

Стандардна автобус спојка со Ethernet TCP / IP интерфејс

BK5120

Спојка за автобуси CANopen

BK5150

compact coupler

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ