logo

Продажба на Beckman Industrial во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beckman Industrial со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beckman Industrial

CT-233 A/C D/C

 Струјна клешта

DU ® 700 series

UV-visible absorption spectrometer

LS6500

liquid scintillator

S 7486 R10K L.25   

Потенциометар: WW 10K 3% 5W

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ