logo

Продажба на Beda Filter во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beda Filter со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beda Filter

MUD MAT FOR GRINDING MACHINE (1 X 48 WIDE / 1 X 50 WIDE)

20,5 * 20,5mm Пакување 4.54 kg (ca.9 m)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ