logo

Продажба на Bedok во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bedok со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bedok

18PN-Q4020U-Q2U

Inductive Sensor

I1CF-M1206N-O3U2 M12

SWITCH,PROXY,M12,NPN,NO,10-30VDC,200mA

I1CF-M1806N-O3U2 M18

SWITCH,PROXY,M18,NPN,NO,10-30VDC,200mA

I1CF-M3006N-O3U2 M30

SWITCH,PROXY,M30,NPN,NO,10-30VDC,200mA

1SN-M0806N-03U2 M8

индуктивни

I4CF-M1204C-O2U2

two-wire inductive sensor NC contact

I1CN-M1816O-O3U2

ГЛАВА дислокација

I7CN-M1204-C3L2

индуктивни прекинувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ