logo

Продажба на Behr во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Behr со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Behr

1155010801 

дизел радијатор

2.046

thermostat

241075 

GEH.THERMOSTAT

351316-141

Jetta компресор

351322-741

Behr компресор Jetta

61427A

KUEHLER DAF 85 F (93-)

7M3 121 253 F - NOT IN BHS RANGE

вода радијатор

7M3 145 804 REPLACED BY 8ML 376 746-571

радијатор Intercol

7M3820411 E - REPLACED BY 8FC 351 301-521

КЛИМАТИЗАЦИЈА Радијатор

804851014

Soxlet oil collection bottle

804851020

Soxlet chamber ether

804851070

Soxlet reflux

8MK 376 721-261 906

радијатор

8MK 376 721-271

радијатор

8MK 376 722-021 18-40

радијатор

8MV 376 730-131

вискозна спојка Volvo

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ