logo

Продажба на Bei Sensors во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bei Sensors со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bei Sensors

01008-398 L25G-F1-SB-2000-AB-15V/V-SC138-S

Encoder Part No. 924-01008-398 Voltage: 5-15 VDC

1520-1140 oem

потенциометар

219584

step motor

310714

машински дел

6315 H 001

(750 mm), вклучувајќи и календар

924-01002-5928

H25E-F1-SS-100-Еј-Би-7406-LED-SM16-S

9416/076

Фише M23 МКЕ. 12CTS A-Ор. A Саудер ГЕМ IP67 Приклучок - 12 пина

9605 R1.7KL2.0

линеарен сензор

9800-679-1

potentiometer to a DEUTZ tractor,model 4075,year 1996

9800-682

вртлив потенциометар

ACC. 10X10 SOUFFLET 9403

Encoder coupling 5000RPM 16Nm,7C +0.25 mm +0.37 mm radial deflection axis deviation 170nm flexural stiffness of the spring, the spring radial stiffness 125 Nm maximum tightening torque 150Nm'm Da 40C + 140C 35mm size

CHM510-D1BT-007

CHM5_10 // 556G D1 // // // АВТОМОБИЛ

CHT912-10BT-002

CHT9 - тргнете Слободна Вклучете 90mm -. Алуминиумска фланша - Hohlwel. - 12мм вратило - 18-30 Vdc

DH0514-10245021

ЛОТ S / N 201002011397/7

DHM 911 D 1000 - 001

SAFT ENCODER 5-10 VDC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ