logo

Продажба на Beilhack во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beilhack со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beilhack

293073

Двонаменски цилиндар, за 1999 година Beilhack Сигма Вин 19463

65-28271104

Scharkoerper PV 1000 M

65-28271204

Scharkoerper PV 1000 R

65-28271304

Scharkoerper PV 1000 L

SCHWINGLENKER-SCHNEEPFLUG PV 26-3

2/159,800102 ,1990 г. 840 кг.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ