logo

Продажба на Beka во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beka со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beka

408401000101

Complete Grease Filter

408401000101.ELMN

filter element

BA 326 C

RPM INDICATOR(DISPLAY:0 TO 200 RPM)

BA 326 C - BL

DRILL TORQUE INDICATOR(DISPLAY 0 TO 75000 FT-LBS)S/NO:X34538/03/006

BA 390A

led lamp

BA 390G

led lamp

BA 390R

led lamp

BA 488CF-P

FIELDBUS DISPLAY 8 VARIABILI

WFL27PLUSM-01

fluitracks

BA 326 C-BL (16 pcs)

ANALOG панел метар

BA 304 E

дигитален дисплеј

10119946R02

Нафта циркулација агрегат

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ