logo

Продажба на Bekaert во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bekaert со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bekaert

F/HTX/0679/043/_/5

Hardware in AISI 304 with C-Ring gasket O.D. 42.7 mm x L. 678.5 mm

F/MPD/0666/060/M40/1

Mesh Pack O. D. 60 mm x L. 666 mm in Multipor 40um in AISI 304/316 Filter Media Multipor 40um Filtration Area: 0,53 m2

F/MPD/0666/060/M75/1

Mesh Pack O. D. 60 mm x L. 666 mm in Multipor 75 um in AISI 304/316 Filter Media: Multipor 75 um Filtration Area: 0,53 m2

JCA / 45/004135

Прстен за дихтување C-прстен

F / CL3 / 0117/065 / M90 / 1

филтерскиот елемент

F / MPD / 0726/050 / M90 / N

филтерскиот елемент

9049120

Чистење на сечилото за ecoCRAFT разменувач на топлина

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ