logo

Продажба на Beko во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beko со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beko

140071001

AUTO TRAP. Refrigs. 3RD. STAGE-3COMP45

20000021

0,8-16bar 12-230 psig 1-60derece 230VAC / 50-60 hz.IP65

2000018, KA12 A10 AO

steam traps,Temp: +1 C / +60 C Min / Max 0,8 / 16 bar

2000021 KA 13A 10A0

BEKOMAT 13, 230VAC

2000049 / XEKA 12101

ware part kit for valve

2001117 KA13N60A0

1.2/25 bar de presión 1°C/60 °C 24 Vdc Rosca 3/8”bsp

2001365

печат комплет

2001393

KA21KC0A0BEKOMAT 21 230VAC

94010051 OEM, alternative KA12P10Z0

вода исфрлувачот

2002699

automatic unloading solenoid

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ