logo

Продажба на Bell-Gossett во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bell-Gossett со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bell-Gossett

100E38 Q61400

циркулаторниот

1014-4251-1234

ЧИНИЈА

1014-4253-0000

ПЛОЧА (на крајот)

1014-4253-1234

Плоча (првиот)

1014-5410-0004

ЗАТНУВАЧ

1510 3AC,MODEL 1510

тип КРАЈ ВСИСНА

186002

BEARING:PUMP END FOR BELL AND GOSSETT CHILLER PUMP SERIES 1510/2BC, USED AT BLOCK 9 ACCOMMODATIONS

189110

Прстените (прстени) 1 / 12-1 / 6 HP пумпа притисок Цена

604S,TYPE INLINE ,SERIES 60

inc контролер

608S,SERIES 60

тип РЕГИСТРАЦИЈА

611S,SERIES 60

тип РЕГИСТРАЦИЈА

611S,SERIES 60,FLOW 1,71

тип РЕГИСТРАЦИЈА

B-2500,

DIAPHRAM тип експанзија РЕЗЕРВОАР

E-SV 46SV_3000, 6 STAGES

МАПА бустер пумпа - TRIPLEX - на пропадна

HWC-1

Калорифер топла вода, со капацитет од 120 литри

HWC-2

Истото важи и со капацитет од 150 литри,

MOT138-5 KM

циркулаторниот

ROLAIRTROL R-6GB

AIR SEPARATOR

R-SERIE 2’’, STAIN STEEL

воздух сепаратор

SERIES 100/B C80 1/12HP

дистрибутер

2EC15

шахта пумпа

NBF22

кружење на пумпа

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ