logo

Продажба на Bell Helicopter во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bell Helicopter со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bell Helicopter

01-0790520-18

Анти Судир LIGHIT

209-072-433-9

вентил assy

574-074-100-5

Синхронизатор контролна единица

574-074-140-3

AFCS КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

574-074-150-1

СОКИ ПАНЕЛ

574-074-150-5

СЕНЗОР AMPLIFIRE ЕДИНИЦА

206-075-185-001

ИНДИКАТОР

206-075-188-001

Temp / притисок

206-062-200-123

СТАРТЕР ГЕНЕРАТОР

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ