logo

Продажба на Belling-lee во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Belling-lee со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Belling-lee

9427090 L1727/BLACK

Stecker schwarz

L 2403

8A електричната мрежа филтер 250V 50HZ BS.613

L1318BLACK

BELLING LEE

L1413/BLACK

 ПРИКЛУЧОК 4mm

L1413/RED

ПРИКЛУЧОК, 4mm

L1722A/P

PLUG, 3WAY, 10A, FREE

L1790A

TERMINAL BLOCK, 20 WAY 15A

L1904 1337253

connector

L1904A/TIFP

PLUG, DIN, 7 Pole Connector Cable Mounting Plug

L2143/2/L

Appliance Inlet, 250VAC, 50/60Hz

PN: SF4240-16/01 OBSOLETE

ФИЛТЕР електромагнетни пречки МРЕЖА 250-440VCA 16A 0-400Hz индуктивност 0,45-0,45-0,3mH 1MOHM

SF2030M-2/01

[FILTER, 2A, 1 SWITCH FUSE, MEDICAL]

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ