logo

Продажба на Bellofram во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bellofram со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bellofram

(E)9017.30.000

gauge,BRG RANGE 0.004"-0.010",10/BX,SUITABLE FOR CHECKING BEARING CLEARANCE

(E)9026.20.000

gauge, 0-34400KPA,TO BE FILLED WITH FACE PLATE IN KPA, 1/2" NPT, FOR ACTUATOR VALVE,IKS EQUIP.

100PSI 250PSI 1/4 "NPT

пневматски AIR 51регулатор на притисок

14 NBR FOR PNEUMATIC CYLINDER

Part Item : No.14, Drwg:551-4104/No.14.COM:Japan Used : For Kit Pneumatic Cylinder

18-000050174-999, 00-60679-101

Plate Item N°55 Diaphragma

2/4WAY 220V 6VA IP65 2630700

електромагнетниот вентил

2000 I/P,2KSNNF05DF01500

pressure regulator

210TI0G005P01Z2

Аналоген Времето Доказ Модератор

250 PSIQ

PRES.REGULATOR ТИП: 70 Макс suppl

2K-SNNF-05DF015-00

Трансдуцерот

304-600-014

цилиндар дијафрагма

30PSI 250PSI 1/4 "NPT

регулатор на притисокот на воздухот Модератор

3-1200-550-HCJ

rolling diaphragm

3-800-(750)-337-FCV

мембрана

607-293-000

Држач за монтирање

60PSI 250PSI 1/4 "NPT

регулатор на притисокот на воздухот Модератор

622-000-007 

Регулатор на подминија

900-028-000

PISTON DIAPHRAGM

902/018

Цилиндар со двојно дејство

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ