logo

Продажба на Beltron во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beltron со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beltron

028.122

DirektstartStrahler 5000W

048.006

BELTROMAT 815   вкл. УВ фотоелемент

1910410

УВ светлина Meter интегратор

4090811

УВ светлина Meter интегратор

4100811

УВ светлина Meter интегратор

028.122 Direktstartstrahler 5000W

Директен почеток рефлектори

Typ D

УВ-интегратор

028.182

ламба

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ