logo

Продажба на Belzer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Belzer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Belzer

1450D-ISO

METRIC АПАРАТИ конец ПОПРАВКИ

1450D-WW

Стоматолошки апарати ПОПРАВКА ИНЧИ

1995TORX-T20

ALLEN КЛУЧНИ T20 TORX

5470-140

CIMBIZ

N4001 318CT - NEW NAME PM 073 400 - NOT AVAILABLE

Ball Bearing 12 / 28x8 101T за турбо молекуларна пумпа

No:4130

switch

P4004 314DX - NEW NAME PM 063 435 - NOT AVAILABLE

Ball Bearing VX7 / извршниот директор 7 / 19x6 за турбо молекуларна пумпа

7805MD 08

Малку главата (Насаден клуч адаптер)

12.10.7314151318352 , Type: 2801 N

Секач за кабел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ