logo

Продажба на Belzona во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Belzona со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Belzona

1812 (2 kg pack)

Belzona 1812 Ceramic Carbidlе FP

2911 QD

еластомер уред

2911

Conditioner

4111

магма кварц 15kg

4181 AHR MAGMA QUARDS

 главната примена слој / 15 kg

5811 (1 pack = 2x4 L)

потопување одделение

9411 (1 pack = 0,100 kg )

Анти-лепило подготовка

Belzona 1311 Ceramic RMetal

Керамички R-метал

BELZONA ® 1121 SUPER XL-METAL

метал полимер Кутија со пакети за двете компоненти со вкупна нето маса од 1 кг Belzona Polymerics Рибар, Велика Британија Две-компонента метал полимер Поправка и реставрација на машински делови и опрема бара продолжен или големи поправки Производ кој може да се обработи wiht машина температура отпор: - 40 ÷ + 93 º C во потопен и +200 ° С во средина на суво Волумен од 1 kg на мешан производ - 395 cm3

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ