logo

Продажба на Bendix во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bendix со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bendix

106878

Air compressor

109087

SERIAL NO:2B2495T

109493

Фен кертриџ воздух

109649 SER. NR ZE203F ODER 2E203F

Коленестото вратило за компресор ТУ FLO 550

2229071

spare part

278614N

Check Valve

282812

комплет

289891

piston and pin

289892

piston and pin

289893

piston and pin

289894

piston and pin

294479

crank shaft

311777B

Регулатор на моќност на сопирачките

33506

LEFT предното тркало цилиндар

33507

Предно десно тркало цилиндар

33597

Задните тркала цилиндар

5482

воздух фен

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ