logo

Продажба на Benedict во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Benedict со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Benedict online catalog D385e151.pdf

производи од марката Benedict

50MM*50MM*3000MM

плошноста мерач челик

BS3SARR 102

keyswitch black

K3-115A00 230

ПАЛЕЊЕ серпентина напон 100 KVAR престапна СИСТЕМИ ЗА unthrottled

K3-18NK10 230

Проводниците контактор 12,5 kVar 3 ~ 400V. Со Vorkont.

K3-32K00 230

1 Condens. Заштитна 25,5 kVar 3 ~ 400V 220-240V 50Hz 240V 60Hz  со предвремено контакти

K3-62A00 230

Контактор 30kW 400V 3 ~

N20 E STO41+GRAV:OFF

Бенедикт Јегер ПАКО

K3-74K00 230 Kondens.-Schütz 75kVAr 3~400V 220-240V 50Hz 240V 60Hz mit Vorkontakten

НАДОМЕСТ 75kW 400V контактори се BENEDIKTER & Јегер РЕФ 230 BOB е K3-74K00: 230VAC

K3-74K00 230

Кондензатори за префрлување на кондензатор

K1-12D01 42 EV

Мини контактник

K3-07ND40 110

контактор

M10H E M31+G2

амперметар прекинувач

M10H E V1+G2

Voltmtre прекинувач

M10H Z ST32+G2

Селекторот 3 став

M10 EST032

СЕЛЕКТОР

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ