logo

Продажба на Beninca во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beninca со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beninca

VN.ST40

geared reducer, Model: VN.ST40 Code: 9590243 Description: VN.ST40 MOT.X SEZIONALI 400 V AC FC1:40 Feed: 400VAC, 1,7A, 24rpm, 800W, 105Nm, Lubrication: OLIO AGIP BLASIA 100 Matriculation Number: 05P256480000000"

TO.GO-WP obsolete, replaced by TO.GO2AK

предавател Гаража вратата

TO.GO2AK

Далечински управувач

DU.350N

мотор

9409001

PUPILLA SWING светлина бариера

TO.GO obsolete, replaced by TO.GO4VA

страна предавател за портата диск

TO.GO4VA

HANDSENDER

BENI-TO.GO2VA

Далечински управувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ