logo

Продажба на Benning во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Benning со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Benning

00100021260

тип DIN: D400G120 / 100BWru TDG-GR-влезниот напон: 400 / 230V ACGR-внесување на фреквенција: 50Hz + - 5%DC излезни напони: специјални напониСпецијални излезен напон: 120VБатерија ќелија Грофот: Посебни бројСпецијален број на клетки: 60 клеткиДиректно снабдување напон: 2.0V по ќелијаПлови напон: во 2.23 по ќелија

0100000733

CARD, DRIVER

020022 6-400V AC/DC

phase pen Profipol with led indicator IP65

044035

CLAMP METER, cm2 AC / DC 0,1 mV.-600 V. 0,1-300A.

044038 CC 3

тековен адаптер за стегач за мултиметар

050420 SUN 2

Зрачење и температура метар BENNING

10030724

CHARGER; БАТЕРИЈА, 250 волти, Полначи за батерии 220VDC

10057716 (REPLACEMENT FOR 709099COA)

Protective Circuit Thyristor, Coated

10100000575

Gating board 4615.350.11.331080624

10100000739

GATING BOARD

120941

Gleichrichter

120941 E110-240G48/56(67)

rectifier, Bwru PDT

120941 GLEICHRICHTER TEBECHOP 3000 HD 48V/56A

Исправувач TEBECHOP 3000 HD 48V / 56а

150417.4

M-N 96V, 15mA

538050COA obsolete/replaced

МОДУЛ, КОНТРОЛА

549960

Систем за далечинско следење

549968COA

Display & Operational Panel, Coated

550703

Излезна картичка (RELIO)

749103

Осигурач врската NH-GR.000 63AgR Замена за 750.753

B6C-BE400V/65A ID NO:709098

полнач на батерии A99 пренапони стабилизатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ