logo

Продажба на Benteler Distribution во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Benteler Distribution со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Benteler Distribution

37500851

Semiconductor diodes LA4 DC 3U

CMO 10 13 BI,Z000132773

EAST UNION ELBOW 90. D.10 МЕСИНГОВИ-G1 / 4 "" печат - NORMYDRO

EAT 14 13,X140113600

СОВЕТ Kink TOURN. ГЕФ МЕСИНГ D.12,7 - NORMYDRO

EAT 14 13,X153062204

СОВЕТ Kink TOURN. ГЕФ МЕСИНГ D.12,7 - NORMYDRO

EN10304-4, E235+N GEBONDERT 10X1,0

seamless precision tubes and low-alloy structural steel grade

MDM 13 13,X144000501

Брадавица двојното еднаков MALE МЕСИНГОВИ R 1/4 ""-R 1/4 "" - NORMYDRO

RHB-EN10305-4-E235-12X1.5-238737-VR

seamless precision tubes and low-alloy structural steel grade

ROHR NW 60

алуминиум

UFG 10 13,X153081101

Единствен женски МЕСИНГОВИ UNION D. 10-G 1/4 "" - NORMYDRO

UMY 10 13 BI

MALE обетка МЕСИНГОВИ D. 10-G 1/4 "" - NORMYDRO

UMY 14 21 BI,X153062204

шевове директно машки 1/2 "црево DN14

V2A – ROHR NW 60

од нерѓосувачки челик

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ