logo

Продажба на Benzlers во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Benzlers со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Benzlers

2245 5195

22.455.195-2 гума спојка за пренос на BG251

A46314-2

ПОЛОВИНА MULTIFLEX gr: 13; BO.19 (H7) + NND, MAT: пластика

A46334-1

Еластичен елемент

BD58-H-N-2-50-MCH WITHOUT MOTOR

вретено менувач

BS 40 AL-TT 3,5:1 RH

црв опрема

BS112/63

Менувач

BS40

Менувач

BS40 AL-TT

Worm gear 3,5:1 LH FOOD

BS40-6,67-M2AA71A4

Црв мотор

BS40-ENV-IEC71B14

i = 84: 11 ПРЕНОС

BS40F-0O-VM-3-IEC 63-B14A

црв опрема

BS71A

reductor

BS71K-0-0-2

редуктор пријавите 1/100

TA25

редуктор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ