logo

Продажба на Berarma во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berarma со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berarma

01 PLP 05 16 FHRM

Ване пумпа

02 PSP 1.25 FHRMP

vane pump with pressure regulator

02 PVS 2.31 FHRM

crawler hydraulic pump

02-PSP3-100

F-H-R-М, Q-145 L / min, P.max-150bar, n-1450 min-1

2001025200

PSP 02 25.1 FHRM Ване пумпа

2002031000

31,5cm3,1450 g min,46L min 100bar 15-50bar

2601611010

(Flügelzellenpumpe)

2601611010 01 PLP 05.16 FHRM

(Flügelzellenpumpe)

ND-108 KD-50

Хидраулична пумпа, 02-PSP3-100-F-H-R-М, Q-145 L / min, P.max-150bar, n-1450 min-1, спојка assy вклучувајќи гума влошка

1 PLP 05.16 FHRM

Flügzellpumpe

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ