logo

Продажба на Berg во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berg со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berg

20TB-85

GEAR BELT FLEX E-GRIP TIMING

70 KN 90

Затегнување УРЕД АЛАТКА

708.14732.208.0

PROXİMATY Switch / S8 МОДЕЛ

708.14732.208.1

Близината прекинувач S8, заврши

780.13440.061.0

излез вретено

785.13440.065.0

Spannbackle

999.40003.061.0

ПРИТИСОК SPRING DF 25 / 2,50X15,50X9,5-3,5 WDG

999.40003.133.0

ПРИТИСОК SPRING / 2,00 X 12,00 X 55,0-125 ММ WDG

999.40003.141.0

 Притисок пролет / 3,60X25,00X33,3X3,5 итн

CC2-14

(BERG)

M32P-4S

Специјални откос опрема

P64S10-24

stainless steel spur gear

PZM-3

fitted socket screw

DRAWBAR HSK63 700.16112.100.3

SMARTDRIVE ELEKTROSPINDLE

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ