logo

Продажба на Bergen во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bergen со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bergen

058838 (566/38)

SPRING: FOR FUEL OIL INJECTION PUMP DRIVE MECHANISM, DRWG NO. 566/38 CHAPTER 7.2.07.1 -0584, RATING: 1872KW, 900RPM, Stock Item Number: 59018815

088435 (566/24)

LINKAGE BETWEEN SHAFT AND FUEL PUMP, RATING: 1872KW AT 900 RPM, Stock Item Number: 59018400, Drawing No. 566/24 Position No.: 50

KURBELWELLE

LldMB 9 СЕРИЈА 750 вртежи во 1435 КС kw 1150

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ