logo

Продажба на Berger Lahr (Schneider Electric) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berger Lahr (Schneider Electric) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berger Lahr (Schneider Electric)

DRSM 50

motor 220V 6 NG FS 50/60Hz BV.2-5047 500/600 U/min

RMS 75/4 BFG

Gear motor 220V 50/60HZ BV 3104 750/900 U/min

RS01

INTER FACE CARD for ELECTRICAL DEVICE TYPE: TL UPI

RSM36/ 8 FDG

  24 50/60 цел број: 0011001203000

RSM50/8-NK-OBSOLETE!!NO REPLACEMENT!!

24VOLT / 42HZ /C10μf 315U/MIN

SD3 26D U25 S2

STEP MOTOR DRIVER Type :SD3 26D U25 S2 ORDER NUMBER:063711110100 2.5A 115/230V,INTERFACE CABLE:Pulse/dir., 24V, shielded, the cable has a 24-pin Molex connector at the device end; other cable end = open; length 1.5m VW3S8202R1

S-HGS-10

diam 10 um 100g Silver Coated

VRDM 566/50 LTB

servo motor

VRDM3913/50

STEPPER MOTOR

VRDM566/50/50LTD

stepper motor

WS5-9.181-00

FIVE PHASE STEPPER MOTOR DRIVER

X67SM2436

STEP MT MOD

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ