logo

Продажба на Berges во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berges со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berges

11000307

Контролен диск

1957 002 800 0 WIDE V-BELT 57X20X2800LW 3° / 17°

Variator Belt,3 DEGREES / 17 DEGREES

ACM 2K 40055H3

3 x400V 5,5kW, 11,7A BG1 IP20 Bremstransistor, EMV Filter

UD7022-0

UNİVERSAL DRIVE UD (P.2.(KW) 15,0 U WETZ(V)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ