logo

Продажба на Berges Electronic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berges Electronic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berges Electronic

ACM 1K 40040H3

.3 x400V 4,0kW, IP20 9,2A BG1 Bremstransistor, EMV Филтер

ACM 3K 40075H3

Berges 3 x400V 7,5kW, 15,6A BG1 IP20 Bremstransistor, EMV Filter.

R210 B BO 38

променлива брзина макара

LM16-123-0037-F-20

ЕМС филтер

UD 7022-0

инверторот

ACM 4K 40220H3

фреквенциски инвертор

ACM 4K 40220H3

фреквенциски инвертор

ACM 1K 40040H3

инвертер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ