logo

Продажба на Berghof во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berghof со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berghof

16-0048-12-00

ПИО 68K-1-OK

201383320

MULTIFUNCTION CONTROLLER

232900100

Верзија: 0003, ДАТУМ: 5.84

RDC2 OEM

 CENTROTHERM

QAIO 16/4-V

модул

CANTROL(RSIO2)

модул

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ