logo

Продажба на Berker во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berker со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berker

# 1550

монтирани рокер рамна, поздравниот заштитени, IP44,

# 3037

Модул вметнете прекинувач средно,

#120002

CENTER PLATE FOR AERIAL SOCKET

#13130002

Рамка 1 банда, бели сјајни,

#1328

Флеш монтирани поздравниот заштитени IP44, рамка w / запечатување 1 банда бела

#13630002

Frame 2 банда хоризонтална бела,

#14050002

Рокер, бели сјајни

#14160204

Рокер w / 5 леќи

#14350002

Рокер бели сјајни

#162 002

Рокер бели сјајни

#1884

монтирани Светлечки, поздравниот заштитени IP44, запечатување прирабница за сите поздравниот монтирани уреди

#4515

AERIAL SOCKET 2 HOLE THROUGHPASS SOCKET

2904

dimmer

3035

Serienschaltereinsatz

3036

Wechselschaltereinsatz

5031

Taster 1S

75163599

Копчето 3gang удобност B.IQ поларна бела, досадна

75164599

Клучни сензор 4fach удобност B.IQ polarweiß, мат

9216 03

outlet

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ