logo

Продажба на Bernard во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bernard со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bernard

08L13863003

0,04 KW 230 V 1 PH, 100% 0,8 A 56 HZ, ACTIONNEUR DRIVE-ACTUATOUR, NM 250 / NM 200 0 / F, 0,5 TR / мин ТУРС 0.25 / вртежи во минута unders, се врти

3410160 (CI 2701 230 VOLT)

CARD CARD ANALOG SIGNALS

3410160 CI 2701

(Integral Karte 230 Volt)

7510503G

приклучница КАКО Приклучница за видот AS18 / AS25 / ASP заврши на вашиот спецификации - првично беше штекерот испорачуваат непреработени

7510504G AS50

Steckbuchse

97700340

големина Potisatz 22 1000 Ohm AS / БС Потенциометар 1000 оми PCB за следните инсталација во погонот КАКО Bs (Бернард Франција)

AS400 ELECTRIC ACTUATOR

макс tork400nm, работење tork 2500nm време операција 125 sn

AS50F030MBZ0110

motor actuator

AS-PK060TAZ0110

ASP50sek400VKLIII L0530 DEUFRA контрола тип побудувачкиот AS-P времето на работа: 50 сек за 90 ° номинален вртежен момент: 250 Nm Перм. Модуларна вртежен момент: 140 Nm Моторни напон: 400 V 3-pH вредност. 50 Hz Моќност на мотор: 0.03 kW Номинална струја: 0.3 A Почетна струја 0.5 A Излезни прирабница ISO 5211: Комбиниран прирабник F07 / F10 Тежина: 17 кг § вграден прекинувач кутија грејач 230 V 2 дополнителни граница прекинувачи за средна положба

BCD0003661

SQ 120 ||| Стандард IP67 1 230V 50Hz 60 Gevicht: CA 30кг

BCD0003663

motor,230V 0,15kW 2A 50 Hz

BCD0003853 ST-6

motor valve

C12701 230 V (3410160)

Интегрална картичка C12701 230V

DIV

2 дополнителни ограничување прекинувачи (ограничување прекинувачи во вкупно 6) со 6-cam блок

GAM K

позиции

L0250

Побудувачкиот Тип AS-P циклус време: 30 секунди за 90 Вклучување на вртежен момент: 200 Nm Максимален вртежен момент: 300 Nm Моторни напон: 400V 3-фази. 50Hz Моќност: 0.03 kW Номинална струја: 0.3 A Anfahstrom: 0.5 A Излезни прирабница ISO 5211: Комбиниран прирабник F07 / F10 Gewight: 16kg # Вграден 230V Schaltraumeizung # 2 дополнителни ограничување прекинувачи инсталирани

MBS2

Aktuatör разузнавачките 220V 1 Ph 50 Hz класа II Oper. Време: 60 секунди.

MOTEUR A 65P

Motor, 26rpm/min 0.37Kw

OA-15

DEUFRA - тип погонот OA-15 Време на работа: 15sec за 90 ° Почнувајќи вртежен момент: 150 Nm Моторни напон: 230 V 1-pH вредност. 50 Hz Моќност на мотор: 0.03 kW Номинална струја: 0.6 A Почетна струја: 0.9 A Кондензатор: 6 UF Излезни прирабница ISO 5211: Комбиниран прирабник F07 Тежина: 8 кг # 2 дополнителни ограничување прекинувачи Префрли кутија грејач 230 V внатрешни инсталации S50250 / 01

RS252

controlled motors

RS258 2500NM/C

побудувачкиот

TRACO POWER IN 5V OUT 5V/400MA TEM2-0511

Аналогни повратни информации I / O картичка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ