logo

Продажба на Bernoulli System AB во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bernoulli System AB со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bernoulli System AB

23100303

Кошница BSG, БСП 100 / 0,3W

68850100

ПРИТИСКИ СКЛУЧ

IB-9

control card

41500130

печат

LS103 (68750102)

Граница прекинувач LS103, 5m

61130230

IB10, T3D, 230VAC, Коло

50800125

Цилиндар сет C7 125-1200

50120125

СОБРАНИЕ ЗА ПНЕВМАТСКИ ЦИЛИНДАР

68800100

Ограничете го прекинувачот кутија

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ