logo

Продажба на Bernstein во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bernstein со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bernstein

101.5165.000

CORNER SUPPORT

2-265-2

Сонда, тест, црна, 1 мм BLADE

391.1452.116

switch tongue

391.1702.230

Побудувачкиот А3 KPL.

6012811029

SEM2-U1Z, 10A/400V AC IP65, 10A/300V AC A300 SAME POL. Ind. Cont. Eq LIST 1B68

6016869166 SKI-A2Z

KALTENBACH DOOR SAFETY SWITCH

6018119045 SLK-F6C-55-R1-A0-L0-0

ПРЕКИНУВАЧ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

602.1190.100

gußgekapselter Schalter Typ: GC-SU1 FF Artikel 40031

6021370629 GC-SU1Z HIW

прекинувач метал

606.2330.021

F2-SUIZ / SUIZ

6089185008 IF-SU1Z AH B

IF-SUlZ AH AC15 240V 3A Ui 250V

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ