logo

Продажба на Bernt Mestechnik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bernt Mestechnik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bernt Mestechnik

TYP XGARD-5

предупредување гас тип на уред Xgard-5, за откривање на запаливи гасови, калибриран да метан (CH4)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ