logo

Продажба на Berrang во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berrang со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berrang

03090-1105

POSITIONING PIN

DIN2093-A-018.0X009.2X01.0

ROND BELL 18X 9,2X 1,WASHER DIN2093-A-018.0X009.2X01.0-INOX,Type of washer : Spring Internal diameter : 9,20 mm External diameter : 18,00 mm Thickness : 1,00 mm Material family : Stainless steel

DIN2093-B-018.0X009.2X00.7

ROND BELL 18X 9,2X 0,7,WASHER DIN2093-B-018.0X009.2X00.7-INOX,Normalizes : NF E 25-104 Type of washer : Spring Internal diameter : 9,20 mm External diameter : 18,00 mm Thickness : 0,70 mm Material family : Stainless steel

DIN2093-B-090.0X046.0X03.5

ROND BELL 90X 46X 3,5 ,WASHER DIN2093-B-090.0X046.0X03.5,Normalizes : NF E 25-104 Reference manufacturer : ROND BELL 90X 46X 3,5 Name of the manufacturer : FOUBERT Type of washer : Spring Internal diameter : 46,00 mm External diameter : 90,00 mm Thickness : 3,50 mm Material family : Steel

DIN912 M8x65

завртка цилиндар

S 24

мијалник заклучување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ